Te-ai tot gandit ce ar fi potrivit sa oferi partenerului de sarbatori? Exista aceasta presiune a cadoului perfect, mai ales in conditiile in care incerci sa te intreci pe tine. Ei bine, lasa-ne sa te surprindem si sa te inspiram totodata. 

 

In randurile ce urmeaza ne propunem sa te delectam cu secrete si tehnici avansate in masajul erotic si totodata sa iti spunem de ce masajul erotic poate fi cadoul ideal pentru partener sau poate pentru voi amandoi. 

 

Experientele cadou sunt din ce in ce mai cautate

 

Daca ar fi sa facem un top al tipurilor de cadouri dorite, multi dintre noi ar fi de acord, fara doar si poate, ca experientele sunt unele dintre cele mai dorite. Pentru ca este timpul sa depasim clasica gandire. Este timpul sa alegem si altceva in afara de cadourile acelea care raman intr-un sertar uitate sau cele pe care se depune praful sau pe care le mai folosim in urmatorul sezon festiv. 

 

Iata de ce masajul erotic este cadoul perfect:

 

  • Poti alege o experienta in doi 

 

Poate ca nu va dati seama, dar, la un moment dat, intre voi apare si monotonia. Nu mai stiti ce sa faceti sa iesiti din acest cerc vicios? Experienta care va testeaza limitele, insa in sensul bun, care va poate condimenta relatia poate fi negresit masajul erotic. Pentru ambii parteneri va fi o lectie relevanta despre ca va place sau ce nu. 

 

Pentru unii a privi este verbul care ii starneste, in timp ce pentru altii este mai important sa aiba parte de sare si piper, ceea ce maseuza poate fi in acest caz. Detalii si tarife despre masajele pentru cupluri sunt in pagina noastra. 

 

  • Poti experimenta mai multe 

 

Daca vei alege clasica varianta si anume sa iti trimiti partenerul la masaj, este echivalentul modului in care alegi sa experimentezi mai multe. Bucuria lui de moment va fi insa si o lectie invatata despre cum sa abordeze senzualitatea in intimitate. 

 

  • Cadoul perfect este cel de care te bucuri in momente speciale, nu doar de sarbatori 

 

Uneori, simtim nevoia sa mai amanam unele planuri de sarbatori, pentru ca se aglomereaza toate. Primesti atat de multe cadouri si numai in aceasta perioada, incat este evident ca iti vei dori ca anul intreg sa fie numai despre sarbatori. Daca si tu esti genul de persoana care are nevoie de mai mult timp pentru a se bucura in tihna de cadourile primite, vei intelege foarte bine acest concept. O sesiune de masaj erotic, programata oricand, poate fi flexibilitatea de care are nevoie partenerul tau. La SoulMasaj credem ca placerea ar fi bine sa va condimenteze viata, nu doar in anumite momente. Alege o astfel de sesiune de masaj si programeaz-o imediat dupa sarbatori, cand intoarcerea la munca s-ar putea sa fie o corvoada. Sau alege orice zi din luna ianuarie, despre care multi ar spune ca este una din cele mai triste luni – dupa atat de multe petreceri de sezon, intoarcerea la rutina nu este tocmai o tranzitie usoara. 

 

Acestea fiind spuse, masajul erotic poate fi cadoul perfect. Incearca si convinge-te.