Servicii Masaj Erotic Bucuresti

# Tip Masaj Detalii Durata Tarif
1 Masaj Topless Alege-ti maseuza preferata. Ea poate sa-ti ofere un masaj erotic topless de top. 60 min. 300 Lei
2 Masaj erotic nud Pentru cei indrazneti maseuza poate pregati un masaj nud. 60 min. 350 Lei
3 Masaj erotic cu sampanie Daca iti place sa te joci, lasa-te rasfatat de un masaj erotic cu sampanie. 60 min. 400 Lei
4 Masaj Artemis Se face cu un ulei special de argan, ideal pentru masaj.
Acesta ajuta la intinerirea pielii, reduce cicatricile, cosurile si previne aparitia vergeturilor.
60 min. 400 Lei
5 Masaj cu dus asistat Vei avea posibilitatea de a fi insotit la dus de maseuza aleasa. 60 min. 400 Lei
6 Masaj VIP Intrebati pentru mai multe detalii. 60 min. 500 Lei
7 Masaj VIP extra timp Intrebati pentru mai multe detalii. 90 min. 650 Lei
8 Masaj erotic cu doua maseuze Pentru doritori excentrici, recomandam masajul erotic cu 2 maseuze 60 min. 600 Lei
9 Masaj erotic cu trei maseuze Pentru cei care vor sa isi depaseasca limitele, avem masaj erotic cu 3 maseuze 60 min. 850 Lei
10 Masaj erotic pentru cupluri cu o maseuza Simti ca viata de cuplu nu mai e ca la inceput?
Vino cu partenera ta la noi si o maseuza va va rasfata pe amandoi
60 min. 500 Lei
11 Masaj erotic pentru cupluri cu 2 maseuze Vino cu partenera ta la noi si doua maseuze va vor rasfata. 60 min. 700 Lei
12 Masaj erotic nud extra timp Pentru mai mult timp de rasfat puteti alege masajul erotic de 90 minute. 90 min. 500 Lei
13 Masaj erotic cu 2 maseuze extra timp Pentru mai mult timp de rasfat puteti alege masajul erotic de 90 minute. 90 min. 750 Lei
14 Masaj Tie and Tease – Dominare Soft Pentru cei care vor sa isi depaseasca limitele si sa descopere noi senzatii. 60 min. 600 Lei

Te întrebi ce prețuri avem la masajele erotice? Iată aici! 

Atunci când îți alegi tipul de masaj erotic gândește-te, de fapt, cât ești dispus să plătești pentru plăcerile tale. Experiențele pe care le vei trăi la SoulMasaj sunt unice. Sunt servicii premium de masaj erotic, pentru că aici contează nu doar masajul în sine, ci și mediul plăcut în care te vei destinde. Am pregătit pentru tine lux în salon, maseuze bine pregătite și servicii care te vor surprinde. Te invităm să descoperi prețuri, dar să nu pui limite plăcerilor tale, să afli despre toate serviciile noastre și să le alegi, rând pe rând. Te vom surprinde cu opțiuni de răsfăț – alege un trio, cheamă maseuza la hotel sau prelungește sesiunea de masaj.

Experimentează și descoperă arta plăcerii prin prisma unui masaj erotic personalizat, care include și savurarea unei sticle de șampanie. La SoulMasaj îți oferim oportunitatea de a te elibera de rutina zilnică și de a te bucura de momente unice de răsfăț alături de maseuzele noastre. Alege să fii asistat la duș de o zeiță în arta masajului pentru o experiență completă. 

La SoulMasaj avem lista de servicii de masaj erotic București pregătită pentru că tu să alegi cum să îți îndeplinești fanteziile și dorințele. Intră în atmosfera senzuală, cu șampanie și maseuze superbe, care așteaptă să te răsfețe cu un masaj unic și plin de pasiune.

Prețuri pentru masajele erotice la SoulMasaj convenabile pentru toată lumea 

Crezi că astfel de masaje erotice sunt doar pentru cei care își permit extravagante? Am servicii variate, pentru bugete variate. Ne place să credem că plăcerile nu trebuie să ni le refuzăm. Așadar, o sesiune de masaj erotic poate fi pentru oricine o distracție accesibilă. Acum spune-ne, ce alegi?

Paseste in arta senzualitatii cu un masaj erotic personalizat. La Artemis Masaj iti oferim o selectie premium de servicii de masaj erotic, inclusiv masajul topless pentru un nivel ridicat de relaxare si masajul nud pentru explorarea completa a placerii. Alege-ti modelul preferat din galeria noastra cu fotografii si ofera-ti cateva clipe de rasfat si liniste in compania ei. Acum este momentul sa te bucuri de un masaj erotic unic si sa explorezi gama noastra de optiuni.

Experimenteaza si descopera arta placerii prin prisma unui masaj erotic personalizat, care include si savurarea unei sticle de sampanie. La Artemis Masaj iti  oferim oportunitatea de a te elibera din rutina zilnica si de a te bucura de momente unice de rasfat alaturi de maseuzele noastre. Alege sa fii asistat la dus de o zeita in arta masajului pentru o experienta completa. 

La Artemis avem lista noastra de servicii de masaj erotic Bucuresti, pregatita sa iti indeplineasca orice fantezie si dorinta. Intra in atmosfera senzuala, cu sampanie si maseuze superbe, care asteapta sa te rasfete cu un masaj unic si plin de pasiune.

Servicii și Prețuri Masaj Erotic La Hotel

# Tip Masaj Durata Tarif
1 Masaj erotic la hotel 60 min. 550 Lei
2 Masaj erotic la hotel cu 2 maseuze 60 min. 800 Lei
3 Masaj erotic la hotel extra timp 60 min. 700 Lei
4 Masaj erotic pentru cupluri cu 1 maseuza 60 min. 650 Lei
5 Masaj erotic pentru cupluri cu 2 maseuze 60 min. 900 Lei
6 Masaj VIP la hotel 60 min. 700 Lei
7 Masaj VIP la hotel extra timp 90 min. 850 Lei
8 Masaj erotic la hotel cu 2 maseuze extra timp 60 min. 1000 Lei
9 Masaj erotic la hotel in Otopeni – se adauga 100 RON la orice tip de masaj +100 Lei

Preț masaj erotic la hotel 

SoulMasaj este dedicat în a oferi servicii de masaj erotic la rang de artă. Indiferent dacă sunteți în capitală pentru afaceri sau ca turist, suntem aici pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă bucurați de o experiență de neuitat. Serviciile noastre de masaj erotic se pot desfășura și în deplasare, la hotel, motiv pentru care avem stabilite și prețuri pentru masaj erotic la hotel. Sunt o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o experiență relaxantă și deosebită, în confortul propriului lor spațiu de cazare.

Prețurile noastre de masaj erotic la hotel sunt concepute astfel încât să se potrivească nevoilor și bugetelor diferite. Aparte de tariful în sine plătit, țineți cont de faptul că veți avea parte de o experiență de neuitat și că veți fi tratați cu cea mai mare grijă și respect. Maseuzele noastre sunt experimentate în arta masajului și vă vor oferi o experiență unică. 

Pentru cei care doresc să programeze o ședință de masaj erotic la Hotel în Otopeni, serviciile noastre sunt aceleași, însă cu mențiunea deplasării. Pot fi solicitate și ședințele de masaj extra timp. Salonul nostru de masaj erotic se adresează atât celor din București, dar cu acoperire și în Otopeni. Fie că ești turist sau localnic, vino să experimentezi plăcerea la cote maxime.

Cine alege serviciile de masaj erotic la hotel 

Vă punem la dispoziție servicii și în mod transparent și prețuri pentru masaj erotic la hotel. Aceste alegeri sunt perfecte pentru cei care caută o experiență deosebită, relaxantă și intimă. Alegeți masajul la hotel dacă nu cunoașteți capitala, sunteți turiști sau doriți să încercați un alt decor. 

Suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii și prețurile noastre sunt alese astfel încât să se potrivească nevoilor și bugetelor diferite ale clienților noștri. Vă invităm să ne contactați astăzi pentru a face o programare și pentru a vă bucură de o experiență de neuitat!

*Uleiul de argan poate fi folosit pentru orice tip de masaj. Costul este de 50 RON in plus fata de pretul masajului. Intrebati pentru detalii.

**Dusul asistat poate fi adaugat la orice tip de masaj. Costul este de 50 RON in plus fata de pretul masajului.