Există lucruri de făcut înainte de a merge la sesiunea de masaj erotic? Pentru cei care încă nu au trecut pragul salonului nostru, pentru curioși și nu numai, considerăm util să aveți în vedere cum anume să vă pregătiți pentru o sesiune de masaj erotic.

Starea psihică

Mai mult decât o pregătire pentru masajul erotic, ai nevoie de o stare psihică bună. Ai nevoie de acel zen care să îți permită să lași grijile deoparte și să te gândești exclusiv la tine. Ai nevoie de o doză de egoism și poate de un strop de alint, pentru a-ți da voie să fii entuziasmat ca un copil când primește ceva ce și-a dorit de multă vreme.

Dacă ar exista posibilitatea de a planifica implicit ziua în care să mergeți la salonul de masaj erotic, ar fi de preferat să nu fie ziua în care vă încărcați cu energie negativă. Nici când sunteți prea obosiți.

Cunoașterea de sine, pentru a ști ce este bine de ales

Recomandăm ca cei interesați de masajul erotic să analizeze fiecare tip de masaj în parte din secțiunea noastră de tarife masaj erotic. Pentru fiecare tip de masaj pot fi indicații, în sensul în care dacă optați pentru masaj erotic cu duș asistat asta nu înseamnă că veți prefera să faceți dușul zilnic la salon. Igiena corporală este foarte importantă în toată această poveste și în acest jos seducător de mișcări.

Ce lenjerie purtați? În funcție de tipul de masaj erotic, recomandăm lenjeria de calitate, din materiale prietenoase cu pielea. De preferat bumbacul. Preferați o ținută lejeră, nimic ieșit din comun sau diferit de modul în care optați pentru ținutele de zi cu zi. La recepția salonului nostru au ajuns tot felul de întrebări, printre care dacă este necesar sau recomandat să fie evitată cămașa, pentru că un lung șir de nasturi ar fi deranjat, ar fi moartea pasiunii. Ei bine, nu, astfel de detalii nu scad calitatea experienței de masaj erotic.

Înainte de sesiunea de masaj erotic

Preferați să nu vă prezentați la hotel sau la salon cu o oră înainte. Înțelegem, emoțiile bată-le vina! Timpul se va scurge mai greu decât veți crede și, în plus, veți aglomera salonul inutil. Programarea rămâne valabilă la ora stabilită.

Evitați întârzierile, acest lucru dă peste cap tot plannerul maseuzei. Evitați întreruperile în timpul sesiunii de masaj pe motiv că sună telefonul. Este chiar de preferat să vă ancorați 100% în povestea pe care maseuza o pune în scenă pentru voi.

După sesiunea de masaj erotic

Credeați că totul se termină când ați ieșit pe ușa salonului? Recomandările noastre merg mai departe încât să vă spunem că este la fel de important cum vă bucurați de aceste momente, dar și cum faceți asta imediat după. Acordați-vă un binemeritat timp pentru a vă relaxa și a vă bucura de acea stare de eliberare, de bine. Nimic nu se compară cu acel confort imediat după masaj.

Pe viitor, veniți cu inima deschisă și cu entuziasmul specific că ceva frumos va urm să se întâmple. Pentru că așa va fi cu adevărat!