Cu siguranță ți-am stârnit curiozitatea cu serviciile noastre, iar acum te întrebi cât costă o ședință de masaj erotic pentru relaxare în cadrul salonului nostru. În acest articol, vom vorbi, pe scurt, despre serviciile potrivite pentru clienții noi și cât costă.

Așadar, să spunem că ești la prima ta ședință de masaj erotic. Mai jos, vei afla cat costa o sedinta masaj erotic relaxare și câteva informații utile pentru clienții noi. Aici, vei găsi detalii despre:

  • Ce servicii să alegi ca și client nou
  • Beneficiile masajului Artemis
  • Importanța consimțământului în domeniul adult

Ce servicii să alegi ca și client nou?

Așadar, te-ai hotărât să-ți depășești limitele și să te aventurezi în lumea masajului erotic. Poate ești nesigur pe tine și nu știi ce ți s-ar potrivi, sau pur și simplu te-ar ajuta o sugestie. De exemplu, pentru început, un masaj erotic simplu topless, de o oră, la 350 lei, poate fi o bună alegere pentru cei care vor să guste din experiența serviciilor noastre. Astfel, vei putea trăi pe propria piele senzații unice, la care vei dori să revii. De asemenea, îți sugerăm și masajul Artemis, la 450 lei, care are mai multe beneficii, despre care vom vorbi imediat. 

Desigur, ți-am pus la dispoziție mai multe oferte pentru ca tu să ai de unde alege după gust, iar dacă ești încă nesigur, îți stăm la un click distanță. Contactează-ne cu cea mai mare încredere pentru a afla tipul de masaj potrivit pentru tine.

Beneficiile masajului Artemis

Acest tip de masaj este inovativ, combinând utilul cu plăcutul. Maseuzele noastre vor folosi uleiul de argan, care are ca beneficii următoarele:

  • Întinerirea pielii
  • Reducerea cicatricilor
  • Previne apariția vergeturilor 
  • Scade inflamațiile pielii

Uleiul de argan este o alegere populară în toate tipurile de masaj, hidratând profund pielea. Este alegerea noastră pentru masajul Artemis deoarece are nu doar proprietăți aromaterapeutice, ci și antiinflamatorii și antioxidante, fiind potrivit totodată pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă. Are o absorbție rapidă și o aromă plăcută, subtilă, ceea ce face ca uleiul să fie perfect pentru masajul erotic, ajutând la atmosfera romantică și intimă care te așteaptă în cadrul salonului nostru.

În plus, știai că și masajul erotic ajută la reducerea stresului și a anxietății, îmbunătățirea circulației și ameliorarea durerilor musculare, precum orice tip de masaj disponibil la saloane? Astfel, poți evada din cotidian și să te relaxezi.

Importanța consimțământului în domeniul adult

Dacă ești client nou și nu ai mai fost, până acum, la un masaj erotic, ținem să îți povestim puțin despre această zonă a industriei masajului. Relaxarea și distracția vine din ambele părți – ale tale și ale maseuzei. De aceea, atunci când te simți incomod, poți oricând să întrerupi sesiunea. Nu este nici o rușine să încerci această experiență și să îți dai seama că nu este pentru tine, iar de aceea noi încurajăm comunicarea clienților noștri.

Așadar, dacă ai întrebări, contactează-ne. Te invităm cu drag să te programezi la un masaj erotic; încearcă și nu vei regreta.