În lumea în care cadourile materiale pălesc în fața experiențelor, credem cu tărie că masajul erotic poate fi un vis devenit realitate. În rândurile ce urmează ne propunem să detaliem despre un succint ghid al celor care iau în calcul să ofere cuiva drag sau poate chiar partenerului/partenerei, un masaj erotic. 

Cine ar aprecia un astfel de masaj?

În principiu, ideea de masaj și de relaxare convine oricui. Pentru că ritmul cotidian impune un nivel de stres care, la un moment dat, ne scapă de sub control. Pentru că, din când în când, este bine să mai încercăm și altceva și, prin urmare, să ieșim din zona de confort. Iar dacă ne raportăm la viața privată și intimă, ar fi bine de punctat că un masaj erotic cadou ar putea fi sarea și piperul. Adică acel condiment perfect care readuce sau aduce pasiunea dintre voi. Până la urmă, poate fi considerat o provocare pentru ambii parteneri! 

Poate fi un cadou excelent pentru un bărbat, idee născută din dorința de a aduce ceva nou în relația voastră. La fel de bine poate fi experiența unică pe care o va trăi înainte de marele da pe care urmează să îl rostească. Ar putea înlocui petrecerea burlacilor, ar putea fi marea ieșire a anului. În orice caz, motive să vă bucurați de o astfel de experiență iată că sunt. 

Reținem că: sunt două variante și anume masajul pentru cuplu, un cadou pe care vi-l faceți pentru amândoi sau masajul erotic simplu, caz în care el se va bucura de o experiență a masajului desăvârșit, el și numai el! 

Îl las să își aleagă singur acest cadou?

Depinde de persoană. Pentru cei din categoria workaholic credem că niciodată nu va fi un timp potrivit pentru o astfel de experiență. Mereu va exista motiv de amânare, așadar mai bine alegi data, programezi și doar anunți că acesta îi este cadoul. În schimb, dacă vorbim de cei disperați de ideea de a controla totul, poate că e mai bine să îl lași să își aleagă ziua, ora, dar mai ales maseuza. Aici este un punct fierbinte despre care ar fi bine să menționăm. 


Maseuza aleasă ar putea fi cea care face diferența. Cea care îl va dezmierda și îi va da motive să revină la un astfel de masaj. Chimia dintre ei este unică, așadar lasă-l să răsfoiască catalogul nostru și să vadă ce maseuză este disponibilă, alegând în consecință. 

Când?

Programarea la masaj erotic nu cunoaște anumite tipare. Oricând este un moment potrivit pentru a ne bucura de astfel de mici plăceri ale vieții. Depinde însă și de programul zilnic al fiecăruia. Sărbătoritul sau cel care ar urma să fie răsfățat de un astfel de serviciu, ar dori probabil să își anuleze restul zilei. Masajul erotic durează 60 de minute clasic sau 90 de minute, dacă vorbim despre prelungire. Starea de bine de care se vor bucura cei care vor fi masați îi face să se simtă ca plutind pe un nor. Așadar, da, vor fi cu capul în nori. De preferat să fie o oră convenabilă, când ulterior nu este nimic prea important de făcut! 

Enjoy!